Search:
东信娱乐注册
当前位置
点评详情
发布于:2020-9-1 11:45:47  访问:359 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
When Joan Ørting Olie Til Massage Competitors Is Good
Denne GRAS-standard forhindrer os i at anbefale til indtagelse af olier, der ville være skadelige, hvis de indtages. 4: Regeringstesten: Genkendes olien generelt som sikker (GRAS) til indtagelse? Regeringen ønsker bare, at de skal være sikre over for Æterisk Lavendelolie tandpasta, mundskyl, pebermyntsød, Coca Cola og alkoholholdige drikkevarer. Fordi disse olier imidlertid bruges til alle slags fødevarer og drikkevarer, hvor der ikke er nogen kald eller terapeutisk eller klinisk anvendelse til at hjælpe med nogen lidelse. Vi kan alle se, når vi handler, at der undertiden sælges forkælet eller beskadiget økologisk frugt til det dobbelte af prisen for højere, moden og nærende frugt. Nogle af disse procedurer kan endda udføres på din frokosttid. Selv når to olier kaldes samme navn, kan en olies kemi være anderledes på grund af unøjagtig botanisk præcision. Det kan spises lige fra skeen. Et firma, der fokuserer på kvalitet, vil skabe et pålideligt system med fuld afsløring, hvor fagfolk, der kan læse GCMS-diagrammerne, kan genkende nøglebestanddelene i hver batch af essentielle olier og bekræfte deres renhed til deres patienter.
Du har brug for et firma, der forstår og respekterer disse kritiske faktorer. På dette område er det ekstremt vigtigt at have dygtige kemikere og købere, der forstår, hvor organisk certificering er vigtig, og hvor det kun er en måde at få alle til at betale mere. I løbet af det sidste årti er organisk certificering blevet en platform for en masse unødvendig grådighed og korruption. Dr. Penoel PhD (Frankrig) har personligt besøgt gårde og destillatører over hele verden, fordi det har været ekstremt vigtigt for hans medicinske praksis at kende den pleje, som landmænd og destillatører tager for at skabe en olie af klinisk kvalitet. De krævede en høj pris fra ham for olier af højeste kvalitet, men han har sagt igen og igen: "Jeg vil hellere have et enkelt dråbe olie af høj kvalitet end en hel tromme med junk-produkt." Branchen er blevet så stor nu, at vi skal købe olier fra større gårde over hele planeten, og vi må være i stand til at bekræfte, at de praktiserer de samme landbrugs-, høst- og destillationsprocedurer, som de små landmænd dr. Penoel kendte personligt i industriens tidlige dage.
I mange år følte han, at han kun kunne stole på små boutique-bønder og destillatører, som han personligt kendte i det sydlige Frankrig. Dette kan være vigtigt, fordi ligesom professionelle vinsmagere kan identificere bedre år i de vine, de prøver, så erkender fagfolk i vores branche alle, at æteriske olier er naturlige plantestoffer. Ifølge specialister er større skoliose, der er til stede i de tidlige voksende år, mere sandsynligt forværret. Langt de fleste af os indtager samtidig CBD som et resultat af at deltage i middagen og endda folk kan få voksende marihuana bestående af sæber. Et Bergamot-orange træ, der er dyrket i italiensk jord, vil give en anden olie - selv fra start fra det nøjagtige samme træ - end et, der dyrkes i Vestafrika under lignende klimaforhold, men i forskellig jord. Klima-, høst- og destilleringsforhold kan ændre sig fra år til år, og en olie af høj kvalitet fra en leverandør det ene år er måske ikke så høj det næste.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
东信娱乐官网招商
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 东信娱乐注册工艺礼品商城网站管理系统 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:021-98765432 
联系地址:上海市某某路某大厦20楼B座2008室   邮政编码:210000